HTML

Borrandi

A bor összehoz! Feltett szándékunk, hogy a bor álcája alatt segítünk társat, barátokat találni, emberi és üzleti kapcsolatokat építeni.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

2009.08.17. Borrandisták

Névre szóló borok és egyéb szeszes italok, avagy arass sikert az ajándékkal!

A siker íze

Vajon mit is ajándékozhatnék épp egy kisbaba életre jöttének alkalmából, keresztelőre, névadóra, születésnapra, névnapra, mit ajándékozhatnék a szerelmemnek, a legjobb barátnőmnek, üzleti partneremnek, hogyan hálálhatnám meg személyes ajándékkal a segítséget, amit kaptam, mit vihetnék házszentelőre, vagy épp házasságkötésre, anyák napjára, vagy Valentin-napra, nyugdíjba vonulásra, az orvosomnak vagy éppen heccből?

Azt hiszem a legfontosabb az, hogy személyre szóló legyen! Mindenki szeret olyan ajándékot kapni, amit kifejezetten neki szántak, látszik rajta, hogy nem az első sarki közértben öt perc alatt vásárolták meg, hanem foglalkoztak a gondolattal, hogy mit szánnának neki? Ez a szeretet és a tisztelet jele, ami bármilyen szintű kapcsolat alapja és persze ez az, ami tovább is viszi azt, elmélyíti. Senki ne gondolja, hogy a dolgok mindig maguktól működnek, hogy nem tesz jót, ha gesztusainkon látszik a törődés az odafigyelés.

Szóval törhetjük a fejünket, mit is ajándékozzunk?
Azt hiszem, én tudok egy nagyon jó megoldást!

Ajándékozzunk bort, pálinkát, whisky-t! De ne csak úgy egyszerűen, ahogyan megvásároltuk, hanem egyedi címkével ellátva! Akár legyen a bor mellé csomagolva egy ajánló mely a bort leírja, megemlítve fontosabb ismérveit, a nagyvilágban elért eredményeit (így tudathatjuk - anélkül, hogy az árát el kellene árulnunk - hogy egy kiváló, nem akármilyen szépséget tart a kezében az illető). Mellékelhetjük, hogy milyen hőfokon érdemes felbontani az adott italt, kell-e dekantálni pl. egy bor esetében, vagy leírhatjuk milyen ételekhez párosítható.

Kérhetünk egyedi címkézést is, ráírathatjuk az ajándékozott nevét, kitalálhatunk egy személyes üzenetet, elláthatjuk évszámmal, esetleg tanácsolhatjuk a felbontás dátumát, körülményét. (Születésed emlékére! Felbontandó nagykorúságod napján! Van bor amelyik  eltartható 18 évig) Írhatunk egy idézetet, aláírhatjuk, elláthatjuk monogrammal. Jól mutathat rajta akár egy kép is. Közös fotó, emlék egy helyről stb. Ha több palackot vásárolunk, beletethetjük faládába és azt egyesével más és más felirattal láthatjuk el, vagy egy nagy közös táblával díszíthetjük. Szóval a lehetőségek sora végtelen.

Személyes tapasztalatból mondom, hogy ezekkel az egyedi ajándékokkal mindig, kivétel nélkül nagy sikert aratok. Az ajándékok között, ez a sláger, ez kerül a fő helyre, ezt mutogatják mindenkinek és végül, de nem utolsó sorban hosszú ideig megőrzik.

Nekem nagyon bejött, így mindenkinek nagyon ajánlom az ajándékozás ezen formáját!
 
KK

Ahol én készíttetem:
 
Wine and Whisky-Box
1075 Budapest, Rumbach Sebestyén u. 15 Nyitva: h-p: 12-19 h.
 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: ajándék ünnepi alkalmak


A bejegyzés trackback címe:

https://borrandi.blog.hu/api/trackback/id/tr501315911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása