HTML

Borrandi

A bor összehoz! Feltett szándékunk, hogy a bor álcája alatt segítünk társat, barátokat találni, emberi és üzleti kapcsolatokat építeni.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

2009.08.05. Borrandisták

Coke Club Siófok

Itt sem minden fenékig tejföl!

Barátainkkal elhatároztuk, hogy leugrunk a siófoki Coke Clubba. Sok jót hallottunk már a siófoki strandon belül elhelyezkedő vidám, fiatalos életérzést kínáló fürdőhelyről. Gondoltuk, ezt nekünk is látnunk kell:
 
 
Elindultunk Budapestről már jó korán, hogy 9 óra környékén megérkezzünk a starndra. Úgymond jó helyet szerettünk volna kapni! Kisebb dugóba kerültünk, de időben megérkeztünk. A belépő nem drága, pont egy ezres. A strand közepén helyezkedik el a club. Medence (nem is kicsi), üvegfallal ellátott étterem, amelyből a víz kékjét nézheted, trendi napágyak (pl. női cipő alakúak), szájat formázó székek,
 
 
fehér homok, kivetítők DJ „szoba”, a személyzet modern cuccokban virít, persze bomba alakkal rendelkeznek és sorolhatnám ... Egyszóval tényleg mesés, mintha nem is itthon lennénk! Aztán jött a fekete leves!
Mindez lezárva kordonnal, nyitás 10 órakor. Lassan elkezdett gyülekezni a tömeg, ment a tolongás, az adrenalin szint felszökött, vajon jut-e ágy? A várakozó tömeg érezte, hogy méltatlan helyzetbe kényszerítik, mind a vadak kell majd rohanni, verekedni egy ingyen napágyért?! Közben hangulatfokozóként a személyzetből valaki 7 napágyra tett foglalás képen törölközőket. A közönség számolt, mennyivel csökkennek az esélyek? Később 6 ágyat elvittek. Ezt is foglalják, csak már nem volt képük az előző módszert választani? Végül a kb. 40 ágy foglalási esélye igencsak lecsökkent. Meleg volt, már egy órája vártunk és éreztük, már nincs is jó kedvünk! Feszültek voltunk és felháborodottak!
 
 
Miért nem nyit együtt a stranddal, miért nem érkezési sorrendben foglalhatják el a helyüket az oda vágyók? Miért kell mindent elrontani? Tízet ütött az óra, a személyzet megnyitotta a kordont, egy másik helyen az emberek megbontották és szaladtak be. Mintha az életük függött volna ettől, szörnyű volt. Mi a barátainkkal pár lépést tettünk, aztán megálltunk. Na ne, ilyen áron ez nem kell nekünk! Körbenéztünk, az erős emberek, akik eddig a bodygard szerepét töltötték be, tetézve a helyzetet, hangos, durva megjegyzéseket tettek a strandolni vágyókra.
Ezzel a bevetővel kezdődött a siófoki Coke Club-os napunk. Azt gondolom, hogy egy kis odafigyeléssel szinte tökéletessé lehetne tenni ezt a helyet, de egyébként mit ér a fagyi melegen és a leves jegesen?

KK 

Szólj hozzá!

Címkék: balaton siófok coke club


A bejegyzés trackback címe:

https://borrandi.blog.hu/api/trackback/id/tr251289713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása